Debian

The ULTIMATE OS

Get Adobe Flash player

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Казвам се Васил Домусчиев, но в Интернет се представям с псевдонима TheGrimReaper, но и с други псевдоними. От град Батак съм, но от доста време (повече от 15г.) живея и работя в гр. София.

Аз съм електроинженер със специализация "Автоматизация" като от 2005 г. работя във фирма Ел-Тест ЕООД, като "Инженер Автоматизация" и поддържам комуникационните мрежи и LINUX-ите сървъри и др.

От както се помня (ако мога така да се изразя Laughing ) съм увлечен по електричеството, неговите свойства, характеристики и всички машини захранвани от него.

През 2001г. започнах да се занимавам с Linux. Повече като хоби, но в последствие ми стана и професия. Както се казва в поговорката: "когато правиш нещо добре винаги има опастност да ти стане професия".

С течение на времето и навлизането все повече и повече на компютрите,  мултифункционалните и интегрирани устройства и др. технологии, в сферата ми на работа като електро инженер разбрах, че едното без другото не може и просто нещата вървят "ръка за ръка".

Както всеки прохождащ с нова операционна система в началото ми беше доста трудно (ах тази конзола и този BASH Tongue out), докато разбера кое, как и защо се прави, но човек хване ли един път логиката, всичко става лесно. Важното е да не се отказваш!

Затова реших да създам тази страница, като в нея да попълвам своите придобити знания, умения и практика, като се надявам да бъда в помощ на поне 1 човек. Иначе на колкото повече, толкова по-добре.

Ще се старая да попълвам постоянно нови и нови неща, а също така и да актуализирам колкото се може повече статиите като цяло.

Моята цел е да отворя вратите към света на Линукс, протоколите, интерфейстите, автоматизацията на бъдещите инженери и да помогна на тяхното развитие.

Въпреки всичко това е само един личен проект и ако някой иска да помогне по какъвто и да е било начин, ще бъда благодарен.

 

Enjoy!

Търсене

Точно време

Кой е на линия

В момента има 30  гости и няма потребители и в сайта